Selecteer een pagina

ONDERHOUD, SNEL EN ONBEZORGD

Voor tuin- en vijveronderhoud kan Vijveraccent de volgende abonnementen aanbieden:

– Vijveronderhoud
– Tuinonderhoud
– Zwemvijveronderhoud
– Combinatie abonnement vijver en tuin

Specificatie en prijzen op aanvraag

Optimaal genieten begint bij de basis

Voor een goede kwaliteit van uw vijverwater is onderhoud een vereiste.

Goede kwaliteit van uw vijverwater en gezonde koi kunt u alleen realiseren door middel goed onderhoud aan uw (zwem) vijver. Dit betekent onder andere het schoonmaken van het filter, controleren van Koi op aanwezige ziektes en het testen van de kwaliteit van het water. Vijveraccent ondersteunt u hier graag bij. Wij komen bij u langs voor een consult of u sluit een volledig onderhoudscontract bij ons af, waarbij u het onderhoud van de (zwem) vijver uit handen nemen.

Twijfelt u aan de kwaliteit van het water van uw (zwem) vijver? Neem contact met Vijveraccent op en wij kunnen uw vijverwater testen . Wij hebben diverse waterverbeteraars in ons assortiment. Indien u niet in de gelegenheid bent om naar Vijveraccent te komen, dan kunnen wij ook bij u aan huis komen.

Het is belangrijk om uw filter regelmatig schoon te maken. Vijveraccent kan u hierbij advies geven of dit voor uw onderhouden. Het is ook mogelijk om bij Vijveraccent een onderhoudscontract af te sluiten.

Ziet u dat uw Koi regelmatig tegen de kant aan schuren of springen ze vaak uit het water, dan is het mogelijk dat uw Koi parasieten heeft. U kunt bij Vijveraccent een afstrijkje van uw Koi laten maken. Bent u niet in de gelegenheid om naar Vijveraccent te komen, dan kunnen wij ook bij u aan huis komen.

CONTACT INFO

Adres

Hazennest-West 79-01
5012 TA Tilburg

EMAIL

info@vijveraccent.nl

TELEFOON

06-16604490

Contactpagina

Offerte of vragen? We staan u graag tewoord...

Nieuws

Openingstijden

Vanaf 1 april 2024 zijn wij op de volgende dagen / tijden geopend:

Ma. 14.00-17.00 & 19.00-20.00 uur
Di.  19.00-20.00 uur
Wo. 14.00-17.00 uur
Do. 14.00-17.00 & 19.00-20.00 uur
Vr. Gesloten
Za. 10.00-15.00 uur
Zo. Gesloten

Tijdens feestdagen kan er sprake zijn van afwijkende openingstijden. Kijk op facebook of instagram voor de openingstijden.